Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülden, söz, özsoy

Gülden Özsoy - Bir Söz

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gülden Özsoy - Bir Söz

Gülden Özsoy - Bir Söz

Değerli şairlerin sözlerinden, müzikle damıtılmış bir albüm
''''Sabırla, saygıyla, içtenlikle yoğrulan bir sürecin sunumu olan BİRSÖZ ile size merhaba demek istedim ''''Böyle selamlıyor dinleyicilerini Gülden Özsoy Sabırla ve içtenlikte yaratttığı müziği ile Gitar çalmaya başladığında üretmeye başlamış müziği Hayatının büyük bir bölümünü kapsamış bu müzik serüveni Üstelik ‘’tıp doktorluğu’’ gibi zorlu ve yoğun bir meslek hayatı var sanatçının Tıp doktorları, sanat hayatımızda yaptıkları ciddi işlerle tanınıyor her zaman Doktor Özsoy, bu ciddiyete sahip bir sanatçı olarak, sanatçı desteklerini de arayıp bulmuş zaman içerisinde Fuat Güner''den Cavit Murtezaoğlu''na gelene kadar seçici olmuş ustaların desteği için Bu damıtılmış sözleri, uzun uğraşılar sonucunda dinleyicileriyle paylaşmanın heyecanını yaşıyor şimdi Ümit Yaşar Oğuzcan, Cahit Sıtkı Tarancı, Nazım Hikmet, Yunus Emre, Attila İlhan ve Mithat Hitit''in şiirlerini bestelemiş sanatçı Güçlü şiirin, güçlü sözün önemine inandığı için, ''''Bir Söz'''' adıyla çıkarıyor albümünü''''Bir Söz '''' aynı zamanda Yunus Emre''den bestelediği parçanın ismi Yalın,olabildiğince akustik seslendirilen albümde,Ayhan Orhuntaş ve Cumhur Hunuma''nın düzenlemeleri var Cavit Murtezaoğlu; vokal kayıtları için, albüm sürecinde büyük destek olmuş sanatçıya Murteazoğlu, bir şarkıda da sesiyle katılıyor albüme Murtezaoğlu''nun vokal tekniği bütün albümde büyük bir artı olarak hissediliyor Daha albüm çıkmadan tanıtım konseri yapan sanatçı, sahne performansını da kanıtlayarak, müzik serüvenini daha yukarılara taşımaya kararlı görünüyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
10,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com