Yasemen - Türk Sanat Müziği (3 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yasemen - Türk Sanat Müziği (3 CD)Yasemen - Türk Sanat Müziği (3 CD) CD 1: Altın Şarkılar 3 1 Görmedim Ömrümün Asude Geçen / Müzik: Kadri Şençalar 2 Anladım Sevmeyeceksin / Söz: Mustafa Nafiz Irmak 3 Meşesiz Dağlarda / Söz-Müzik: Kadri Şençalar 4 Aşıka Bağdat Sorulmaz / Söz: Vecdi Bingöl 5 Çile Bülbülüm Çile / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Sadettin Kaynak 6 Hicran Oku Sinem Deler / Söz: Mehmet Sadi, Müzik: Şevki Bey 7 Körfezdeki Dalgın Suya / Söz: Yahya Kemal Beyatlı, Müzik: Osman Nihat Akın 8 Geçti Muhabbet Demi / Müzik: Şükrü Tunar 9 Derdimi Umma 10 Sazın Gibi Al Sinene / Söz: Mustafa Nafız Irmak, Müzik: Cevdet Çağla 11 Ney Taksimi 12 Benliyi Aldık Kaçaktan / Söz-Müzik: Dede Efendi 13 Sazlar Çalınır Çamlıca’nın Bahçelerinde / Söz-Müzik: Yesâri Asım Arsoy CD 2: Altın Şarkılar 14 1 Kimseye Etmem Şikayet / Söz-Müzik: Kanuni Serkis Efendi 2 Her Gece Yollarda Gözledim Seni / Söz-Müzik: Kasım İnaltekin 3 Baharın Gülleri Açtı / Söz-Müzik: Dramalı Hasan Güler 4 Nasıl Geçti Habersiz / Söz: Nihat Aşar, Müzik: Teoman Alpay 5 Menekşe Gözlerde Hiç Vefa Yokmuş 6 Düriyemin Güğümleri Kalaylı / Söz-Müzik: Anonim, Solist: Serhat Sarpel 7 Anlatılmaz Bin Dert İle / Söz-Müzik: Erdoğan Yıldızel 8 Yine Yakmış Yar Mektubun Ucunu / Söz: Mehmet Gökkaya, Müzik: Erol Sayan 9 Cana Rakibi Handan Edersin / Söz-Müzik: Grifizen Asım Bey 10 Sırma Saçlı Yarimin / Söz: Ahmet Refik Altınay, Müzik: Mısırlı İbrahim 11 Ne Boş Yere Yanmışım / Söz: Hasan Lami Güray, Müzik: Sadettin Kaynak 12 Alıverin Bağlamamı Çalayım / Söz-Müzik: Anonim CD 3: Altın Şarkılar 5 1 Belki Bir Sabah Geleceksin / Söz-Müzik: Şekip Ayhan Özışık 2 Kimi Dertten İçermiş / Söz-Müzik: Yusuf Nalkesen 3 Yemin Ettim Bir Kere / Söz: N Gürer, Müzik: Selahattin İnal 4 Makber (her yer karanlık) / Söz: Abdülhak Hamid Tarhan 5 Ben Küskünüm Feleğe / Söz-Müzik: Baki Duyarlar 6 Bir Gece Ansızın Gelebilirim / Söz: Ümit Yaşar Oğuzcan 7 Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar / Söz: Hikmet M Ebcioğlu 8 Mihrabım Diyerek / Söz: Turgut Yarbent, Müzik: Avni Anıl 9 Bir Demet Yasemen / Söz-Müzik: Zeki Müren 10 Biraz Kül Biraz Duman O Benim İşte / Söz: Ümit Yaşar Oğuzcan 11 Inleyen Nağmeler / Söz-Müzik: Zeynettin Maraş 12 Ham Meyvayı Kopardılar Dalından / Söz-Müzik: Anonim, Türkü Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201217,77 TL |
|
|
|