Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, tabu, tolga, özeti

Tolga Tabu - Aşkın Özeti

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tolga Tabu - Aşkın Özeti

Tolga Tabu - Aşkın Özeti

22 şubat 1981 Annesi kucağındaki yeşil gözlü bebeğe bakıp; "ömrüm" diyerek ağlıyordu İstanbul Doğumlu olan “TABU”, 12 yaşında yaptığı ilk bestesinde "Deli Gönül Sen Ağlama" diyorduBelki hüzünlü, isyan kokan eserlerin ilk tohumlarıydı bu8 yaşında gitar, 10 yaşında piyano dersleri almaya başladı Aynı zamanda gitar öğrenimi şan dersleriyle de birleşince yoğun tempo küçük yaşında tanıştığı bir hayat tarzı oldu TABU''nun ve yıllar sonra diyordu ki: belki de saklambaç oynamalıydım parmaklarıma kan oturana kadar gitar çalmak yerine, belki de dokuztaş oynamalıydım piyanonun notalarını ezberleyeceğime Ama mutluydum ben öyle, gitarımla ve yazdıklarımla çocuk koksamda birgün büyüyecektim"

Babasının isteği üzerine turizm otelcilik okudu, staj zamanında da turizm yerine müzik oldu hayatında Çünkü ilk sahnesini staj yaptığı otelde aldı Üniversite bittiğinde de sahne almaya devam etti İstanbul’da Birçok sanatçı onun bestelediği şarkıları söylerken biz ondan habersizdik belki deVe biz onu sözleri kendisine ve kardeşi TUNA TABU''ya ait olan "BİR DİLEK TUTTUM" adlı eseriyle tanıdık Duymayan bilmeyen kalmadı bu parçayı, daha o parçanın tadına doyamamışken "SENCE" dedi, "AŞKIN ÖZETİ" , "YEMİNLİYİM SANA" , "KALBİME BASA BASA" , "BEN ÖLDÜM SEN YAŞIYORSUN" , “AŞKA ÇEYREK VAR” , diyordu TOLGA TABU İsyanımıza ortak oldu ve beklenmedik bir anda kalbimizde yerini aldı

Danışmanlığı Alk Production tarafından gerçekleştirilen projede ilk Klip TOLGA TABU’yu tanımamıza vesile olan “Bir Dilek Tuttum” adlı esere çekilmiştir Düzenlemesi Türkiye’nin önemli isimlerinden Barış ÖZESENER’e ait olan eserde kendisine bas gitarda Özhan UNAKITAN ve gitarda Öner TOMBULOĞLU eşlik ettiler Aynı zamanda “Ben Öldüm Sen Yaşıyorsun” adlı eserde o muhteşem sesi ve şiir yorumuyla GÖNÜL DOSTU FÜSUN’da siz değerli sevenlerimizle ilk kez bir albümde buluşmak üzere… Daha birçok değerli ismin yer aldığı TOLGA TABU “AŞKIN ÖZETİ” albümünü sizlerin beğenisine sunmaktan onur duyuyoruz…

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
11,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com