09-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tolga Tabu - Aşkın Özeti
Tolga Tabu - Aşkın Özeti
22 şubat 1981  Annesi kucağındaki yeşil gözlü bebeğe bakıp; "ömrüm" diyerek ağlıyordu  İstanbul Doğumlu olan “TABU”, 12 yaşında yaptığı ilk bestesinde "Deli Gönül Sen Ağlama" diyordu  Belki hüzünlü, isyan kokan eserlerin ilk tohumlarıydı bu 8 yaşında gitar, 10 yaşında piyano dersleri almaya başladı Aynı zamanda gitar öğrenimi şan dersleriyle de birleşince yoğun tempo küçük yaşında tanıştığı bir hayat tarzı oldu TABU''nun ve yıllar sonra diyordu ki: belki de saklambaç oynamalıydım parmaklarıma kan oturana kadar gitar çalmak yerine, belki de dokuztaş oynamalıydım piyanonun notalarını ezberleyeceğime  Ama mutluydum ben öyle, gitarımla ve yazdıklarımla çocuk koksamda birgün büyüyecektim"  
Babasının isteği üzerine turizm otelcilik okudu, staj zamanında da turizm yerine müzik oldu hayatında Çünkü ilk sahnesini staj yaptığı otelde aldı  Üniversite bittiğinde de sahne almaya devam etti İstanbul’da Birçok sanatçı onun bestelediği şarkıları söylerken biz ondan habersizdik belki de  Ve biz onu sözleri kendisine ve kardeşi TUNA TABU''ya ait olan "BİR DİLEK TUTTUM" adlı eseriyle tanıdık Duymayan bilmeyen kalmadı bu parçayı, daha o parçanın tadına doyamamışken "SENCE" dedi, "AŞKIN ÖZETİ" , "YEMİNLİYİM SANA" , "KALBİME BASA BASA" , "BEN ÖLDÜM SEN YAŞIYORSUN" , “AŞKA ÇEYREK VAR” , diyordu TOLGA TABU  İsyanımıza ortak oldu ve beklenmedik bir anda kalbimizde yerini aldı  
Danışmanlığı Alk Production tarafından gerçekleştirilen projede ilk Klip TOLGA TABU’yu tanımamıza vesile olan “Bir Dilek Tuttum” adlı esere çekilmiştir Düzenlemesi Türkiye’nin önemli isimlerinden Barış ÖZESENER’e ait olan eserde kendisine bas gitarda Özhan UNAKITAN ve gitarda Öner TOMBULOĞLU eşlik ettiler Aynı zamanda “Ben Öldüm Sen Yaşıyorsun” adlı eserde o muhteşem sesi ve şiir yorumuyla GÖNÜL DOSTU FÜSUN’da siz değerli sevenlerimizle ilk kez bir albümde buluşmak üzere… Daha birçok değerli ismin yer aldığı TOLGA TABU “AŞKIN ÖZETİ” albümünü sizlerin beğenisine sunmaktan onur duyuyoruz…
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Diğer:
- Garanti Süresi (Ay) : 1
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 12 09 2012
11,87 TL
|
|
|