Altın Türküler 3 (3 CD) Set |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Altın Türküler 3 (3 CD) SetAltın Türküler 3 (3 CD) Set Altın Türküler 3 (3 CD) Set 1- Çalın Davulları Çaydan Aşağı 1- Sabahınan Esti Kanlı Bir Sazak 1-Dağlar Dağlar Bağladı Beni 2-Derdim Çoktur Hangisine Yanayım 2- Kapı Önünde Önlük Dikeyi 2-Şu Dağlarda Kar Olsaydım 3-Eğer Benim İle Gitmek İstersen 3-Taze Karlar Yağmış Karın Üstüne 3-Niye Böyle Erken Göçtü Gençliğim 4-Zalim Poyraz Gıcım Gıcım Gıcılar 4-Yarım mendilinde Ucunu Yakmış 4-Asker Oldum Giydim Yelek 5-Kaşların Karadır Ferman Yazdırır 5-Müdür Beyin Yeşil Kürkü 5-Esiri Olmuşum Zalim Gurbetin 6-Şu Karşı Yalyada Göç Katar Katar 6-Güpürüp Küçüceksin 6-Kaderim Kader Olsaydı 7-Yine Yeşillendi Niğde Bağları 7-Yaylaya Vurdum Koyun Kuzuyu 7-Ağrı Dağı Gönder Benim Yavrumu 8-Ankara Kaşık Havası 8-Elikten Gel Elikten 8-Ortalarda Koydun Beni 9-Ayrıldım Güler miyim? 9-Görür Görmez Aşık Oldum Adelü 9-Trene Bindim De Fırkatım Geldi 10-Bağlamamın Düğümü 10-Yandım Şeker Oğlan 10-Sana Nasihatım Dur Yolcu 11-Gönül Niçin Ahvalimi Bilemezsin 11-Meşelikten Yavrum Meşelikten 11-Söyleyin Anama Anam Ağlasın 12-Beni Görüp Yüzün Öte Gönderme 12-Deli Şükrü Derler Namı Var Yiğidin 12-Mavi Yelek Mor Düğme 13-Kayseri Divan Ayağı 13-Yarim İnadıma Gel Yetiş Yetiş 14-Pencereden Bakıyor Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201224,37 TL |
|
|
|