![]() |
Altın Türküler 2 (3 CD) Set |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın Türküler 2 (3 CD) SetAltın Türküler 2 (3 CD) Set Altın Türküler 2 (3 CD) Set 1-Şu zelvenin ufak tefek taşları 1- Dünya ne dar imiş 1-Kiremitte buzmusun (Muğla Zeybeği) 2-Gelin ümmü türküsü 2- Çamlığın başında tüter bir tütün 2-Eklemedir koca konak 3-Yorgunum yokuşları çıkamam(Barak) 3-Ham meyvayı kopardılar dalından 3-Çökertme 4-İki turnam vardır aklı kareli 4-Hastane önünde incir ağacı 4-Urini urini bedir geliyor 5-Ankara'da yedim taze meyvayı 5-Mezarımın taşı boz dağa karşı 5-Bodrum hakimi 6-Kesik çayır biçilir mi? 6-Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır 6-Gemilerde talim var 7-Karaçadırımda vardır üç direk 7-dersini almışta ediyor ezber 7-Ormancı 8-Mavilim mavileşelim 8-Kışlalar doldu bugün 8-Çay benim çeşme benim 9-Seyyah olup şu alemi gezerim 9-Oyalıda yazma başında 9-İzmir'in kavakları 10-Bir çift turna gördüm 10-Sarı gelin (Erzurum çarşı pazar) 10-Sarı yaylam(Uzun Hava) 11-Bir bulut kaynıyor sivas elinden (Uzun hava) 11-İslamoğlu Zeybeği(Yörük Kızı) 12-Hatçem 13-Elif'in hecesi var 14-Azimeyi gördün mü ballar gibi 15-Şen ola düğün şen ola Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 24,37 TL |
![]() |
![]() |
|