Müzeyyen Senar & Zeki Müren - Kırık Plaklar (2 CD) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Müzeyyen Senar & Zeki Müren - Kırık Plaklar (2 CD)Müzeyyen Senar & Zeki Müren - Kırık Plaklar (2 CD) Müzeyyen Senar Yayınlanmamış Şarkılar 1 Bir İhtimal Daha Var 2 Yine Bu Yıl Ada Sensiz 3 Ben Küskünüm Feleğe 4 Nihansın Dideden 5 Kimseye Etmem Şikayet 6 Kader Böyle İmiş 7 Gelse O Şuh Meclise 8 Karlı Dağı Aştım Geldim 9 Aman Cana Beni Şadet 10 Habu Gah-i Yare Girdim 11 Gönül Nedir BileneZeki Müren Gözlerin Doğuyor Gecelerime 1 Gözlerin Doğuyor GecelerimeSöz: Halit Çelikoğlu Müzik: Yusuf Nalkesen 2 Hiçbir Şeyde Gözüm YokSöz & Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 3 O ÇeşmeSöz & Müzik: Mahmut Oğul 4 Ne Olur Anla BeniSöz: Hasan Lami Ergül Müzik: Fethi Karamahmutoğlu 5 Seviyorum İşte Varmı DiyeceğinSöz & Müzik: Metin Alkanlı 6 Günlerdir İçime Çöktü AyrılıkSöz: Yahya Benekay Müzik: Saadettin Öktenay 7 Neler Ettin Sen NelerSöz: Mehmet Erbulan Müzik: Metin Everes 8 Sana Olan ÖzlemimSöz: Turhan Taşan Müzik: Mahmut Oğul 9 Al MendilimSöz: Hasan Özdemir Müzik: Mahmut Oğul 10 Gayri Dayanamam Bu Saatte HasreteSöz & Müzik: Anonim 11 Akşam Olunca Yarelerim SızlarSöz & Müzik: Nafiz Girgin Ürünün Resimleri: ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201211,26 TL |
|
|
|