Fatih Erkoç - Babamdan Miras |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatih Erkoç - Babamdan MirasFatih Erkoç - Babamdan Miras CD 1 1 Segah Ney Taksimi Taksim : Volkan Yılmaz   2 Dertliyim Ruhuma Hicranımı Güfte : Vecdi Bingöl Beste : Saadettin Kaynak & Kalan Edisyon 3 Olmaz İlaç Güfte: Namık Kemal Beste: Hacı Arif Bey 4 İndim Havuz Başına Güfte & Beste : Anonim 5 Uçtu Gönül Kuşum Uçtu Güfte & Beste : Fatih Erkoç 6 Köprüler Yaptırdım (Karam) Güfte & Beste : Anonim 7 Nihansın Dideden Güfte & Beste : Hacı Faik Bey Gazel : Şair Mehmet Akif Ersoy 8 Yine Bir Gülnihal Güfte & Beste : Dede Efendi 9 Su Güzele Bir Bakın Güfte & Beste : Şemsettin Ziya Bey 10 Yazıklar Olsun Güfte : Ebru Uzel Beste : Fatih Erkoç 11 Beyati Peşrev Taksim: Seyfettin Osmanoğlu 12 Benzemez Kimse Sana Güfte : Rüştü Sardağ Beste : Mehmet Fehmi Tokay 13 Hasan Erkoc Ud Taksim Taksim : Hasan Erkoç 14 Yanlız Bırakıp Gitme Güfte : Ahmet Refik Altınay Beste: İbrahim Efendi 15 Yanık Ömer Güfte : Saadettin Kaynak Beste: Saadettin Kaynak & Kalan Edisyon 16 Telgrafın Telleri Güfte & Beste : Anonim 17 Yangın Olur Güfte & Beste : Anonim CD 2 1 Tanbur Taksimi Taksim : Ege Yıldız 2 Hastayım Yaşıyorum Güfte & Beste : Hrant Kenkiloğlu 3 Enginde Yavaş Yavaş Güfte : Vecdi Bingöl Beste : Saadettin Kaynak 4 Elveda Ey Gençlik Güfte & Beste: Hasan Erkoç 5 Şu Gelen Atlımıdır Güfte & Beste : Şemsettin Ziya Bey 6 Erkilet Güzeli Güfte & Beste : Anonim 7 Tel Tel Taradım Güfte & Beste : Saadettin Kaynak 8 Vardar Ovası Güfte & Beste : Anonim 9 Kanun Taksimi Taksim : Serkan Halili 10 Fikrimin İnce Gülü Güfte & Beste : İsmail Hakkı Bey 11 Bekle Beni Güfte : Ayşe Birgül Yılmaz Beste : Fatih Erkoç 12 Yalan Güfte : Ayşe Birgül Yılmaz Beste : Fatih Erkoç 13 Bir Zamanlar Ümitle Güfte : Anonim Beste : Hasan Erkoç 14 Keman Taksimi Taksim : Şükrü Özoğuz 15 Kimseye Etmem Şikayet Güfte & Beste : Kemani Serkis Efendi 16 Beni Bitirdin Güfte : Ebru Uzel Beste: Fatih Erkoç 17 Dök Zülfünü Meydana Gel Güfte : Tamburi Mustafa Çavuş Beste : Aşık Hıfzi Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 09 201218,75 TL |
|
|
|