Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bar, çelik, erman, kerem, nostalgia, türkeli

Kerem Çelik & Erman Türkeli - Nostalgia Bar 2

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Asla geri dönülemeyecek olan, artık olmayan geçmişe duyulan özlemi anlatan bir kavram: ‘’Nostalji…’’

Müzik ise, geçmişe duyulan bu özlemin dile getirilişinde ve yad edilişinde rol oynayan en etkili araç Geçmişten günümüze değin, sevinçlerimiz, hüzünlerimiz, unutulmaz hazlar veren anılarımız ve sevdiklerimizi bizlere hatırlatan dünyanın en önemli bestecilerinin dillere pelesenk olmuş o eşsiz besteleri yine Keman ve Piyanonun müthiş uyumu ile hayat buluyor Bize tekrardan bu duyguları yaşatan sanatçılar ise, Kemanıyla Kerem ÇELİK, Piyanosuyla Erman TÜRKELİ
Albümde, Charles AZNAVOUR’dan Yannis PARRIOS’a, Salvatore ADAMO’dan Mikis THEODORAKIS’e kadar bir çok usta müzisyenin imzasını taşıyan besteler, enstrümantal olarak siz müzikseverlerin beğenisine sunuluyor Fransa, Almanya, Ermenistan,Yunanistan ve pek çok ülkenin farklı etnik ve kültürel yelpazesinin apayrı renkleri olan bu unutulmaz eserler, 60’lar, 70’ler ve 80’lerden bugüne taşınıyor

Ahenk Müzik tarafından sunulan ve 21 eserden oluşan, Life Goes On, La Boheme, Alta Gracia, Et si tu N’existais Pas, La Maritza ve Türkçe aranjmanlarından da hatırlayacağınız,Sevince, Sensiz Yıllarda, Hancı, Olmasa Mektubun, Sen Sevme Beni, Dönemez ki Bana, Yıldönümü gibi unutulmaz şarkıların icra edildiği albüme, Piyanist Erman TÜRKELİ Akordeon’u, Ufuk Çağlar AKMAN Kontrbası, Birol TÜRKELİ ise Buzukisi ile ayrı bir renk katmıştı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
11,26 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com