Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duy, san, semra, sesimi

Semra San - Duy Sesimi

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Semra San - Duy Sesimi

Semra San - Duy Sesimi

Müzik piyasasına 2 yıl önce çıkardığı “para adamı bozar albüm ile giriş yapan Semra San’ın ikinci çalışması “Duy Sesimi” Müsicom Prodüksiyon etiketi ile Nisan 2012 de yerini alacak

Böylece Semra San müzik eğitimini Almanya’da alan ve ülkemizde albüm yapan sanatçılar arasına katıldı

Albümde, çıkış parçası olan ve bu yaza damgasını vuracak TAN TAŞCI imzalı TAMİRCİ adlı şarkıya klip çeken Semra San, Slow şarkıları ile de kışa sevenlerin yüreklerini ısıtacak Bu şarkıların Bestesi Gökhan Tepe’ye sözleri Hakkı Yalçın’a ait “alıştık ve kaybettik” ve “ağla

Duayen besteci Feyyaz Kuruşa ait ve daha önce Hakan Peker’den dinlediğimiz “ateşini yolla bana” adlı parça ise 2 ayrı versiyonla bu albümde dinleyicilerin beğenisine sunuldu

Ve albümde son olarak romantik ama hareketli bir Gökhan TEPE bestesi olan “randevu” da bir ayırlıp bir barışanların şarkısı olarak dillerde olacak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
9,38 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com