|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alan, başlıkları, konu, sitede, sizce, yer, yeterli |
![]() |
Sizce Sitede Yer Alan Konu Başlıkları Yeterli mi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Sizce Sitede Yer Alan Konu Başlıkları Yeterli mi ?Sizce Sitede Yer Alan Konu Başlıkları Yeterli mi ? Yeterli değilse hangi konular daha açılmalı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SinsiBekçi
|
![]() bence yönetim bölümü olması gerekir yönetimin alması gereken kararların orda yazılması gerekir ii bir forum için bu şart bence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nehir
|
![]() bence Güzin Abla köşesi yapılmalı forumdakilerin dertlerine çare bulmak lazım:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aisha
|
![]() Hehe herkesi senin gibi sorunlumu sandın:)) bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
intikam
|
bu site bi halta yaramaz onu sölüüm ben arkamdan birileri git o zaman diebilir ama benim adım intikam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mehlika sultan
|
![]() bir halta yaramadığını düşünen arkadaş madem öle düşünüyor niye o zaman üye olmuş? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() evet yani iyi vakit geçirmiyosan ziyaret etmezsin olur biter site güzel kaplan arkadaşım emeğine teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mate
|
![]() nese soru kaynamış bu arada ya dikkatimi çekti sağlık bölümü yok sitede olsa süper olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
tatia27
|
![]() bende memnunum valla önemli olan iyi vakit geçirmek onuda yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() eksiklere gelince ii bi başlangıç oldu zamanla eksiklikler kendilerini belli edecektir zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
sevdalibulut
|
![]() yaff patron dikkatimi çekti forum oyunları bölümü yok onun yerine geyik odası var ama bence oyunla alakası yok o apayrı bir bölüm olmalı yani millet geyik yapamıyoki orda :)) eylemmmmmmmmmmmmm forumoyunlarıbölümüistiyoruz eylemmmmmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
|