|
|
Konu Araçları |
alan, başlıkları, konu, sitede, sizce, yer, yeterli |
Sizce Sitede Yer Alan Konu Başlıkları Yeterli mi ? |
07-24-2006 | #1 |
[KAPLAN]
|
Sizce Sitede Yer Alan Konu Başlıkları Yeterli mi ?Sizce Sitede Yer Alan Konu Başlıkları Yeterli mi ? Yeterli değilse hangi konular daha açılmalı ? |
07-26-2006 | #2 |
SinsiBekçi
|
bence yönetim bölümü olması gerekir yönetimin alması gereken kararların orda yazılması gerekir ii bir forum için bu şart bence |
08-06-2006 | #3 |
nehir
|
bence Güzin Abla köşesi yapılmalı forumdakilerin dertlerine çare bulmak lazım:))) |
08-06-2006 | #4 |
aisha
|
Hehe herkesi senin gibi sorunlumu sandın:)) bence ee şeykem küm ya aklıma bişe gelmedi ama söz gelince yazıcam:))) |
08-06-2006 | #5 |
intikam
|
bu site bi halta yaramaz onu sölüüm ben arkamdan birileri git o zaman diebilir ama benim adım intikam |
08-07-2006 | #6 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
|
|
09-07-2006 | #8 |
mehlika sultan
|
bir halta yaramadığını düşünen arkadaş madem öle düşünüyor niye o zaman üye olmuş? |
10-01-2006 | #9 |
mate
|
evet yani iyi vakit geçirmiyosan ziyaret etmezsin olur biter site güzel kaplan arkadaşım emeğine teşekkürler |
10-03-2006 | #10 |
mate
|
nese soru kaynamış bu arada ya dikkatimi çekti sağlık bölümü yok sitede olsa süper olur |
10-16-2006 | #12 |
tatia27
|
bende memnunum valla önemli olan iyi vakit geçirmek onuda yapıyorum eksiklere gelince ii bi başlangıç oldu zamanla eksiklikler kendilerini belli edecektir zaten emegi geçen herkese teşekkürler arkadaşlar
12-04-2006 | #15 |
sevdalibulut
|
yaff patron dikkatimi çekti forum oyunları bölümü yok onun yerine geyik odası var ama bence oyunla alakası yok o apayrı bir bölüm olmalı yani millet geyik yapamıyoki orda :)) eylemmmmmmmmmmmmm forumoyunlarıbölümüistiyoruz eylemmmmmmmmmmmmm |
|