Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bob, dylan, i’m

Bob Dylan - I’m Not There

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bob Dylan''ın hayatını konu alan biyografik I''m Not There filminin 2 CD’lik soundtrack albümü çıkıyor!

Bob Dylan filmde altı farklı oyuncu tarafından canlandırılmıştı Bu oyuncular; Marcus Carl Franklin, Ben Whishaw, Heath Ledger, Christian Bale, Richard Gere, ve Cate Blanchett gibi birbirinden ünlü isimler olmuştu ve filmin yönetmenliğini Todd Haynes üstlenmişti Filmde rol alan diğer oyuncular ise David Cross, Charlotte Gainsbourg, Julianne Moore, Michelle Williams ve Richie Havens oldu… Cate Blanchett bu filmdeki rolü ile Venedik Film Festivali''nde en iyi aktris ödülü aldı ve Oscar’a da aday oldu

Bu muhteşem filmin 2 CD’lik albümde:
Daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış BOB DYLAN Şarkısı “I’M NOT THERE” de yer alıyor Ayrıca Sonic Youth, Cat Power, Yo La Tengo, the Hold Steady, and Antony & The Johnsons gibi ünlü isimlerin Dylan yorumlarıı da bu albümde dinleyeceğiz!

Radyo Eksen’in Katkılarıyla…

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
25,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com