![]() |
Asker Hikayeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
TiFus
|
![]() Asker HikayeleriUcuz Yırttım 87/1 tertip askerliğimin son 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Asker Hikayeleri |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : Asker HikayeleriNöbette Uyuma Ben 86/4 yaptım askerliğimi mantıksız bişey tabi ben denizciydim bir gün 12 4 devresiyiz tabi uykumuz var ben silahçı arkadaşimda köpekle nöbetçiler uyuması diye devriye atıyoruz neyse uykum geldi arkadaşa dedim bir torunun yanına gidip uyuyalım dedim gittik bir kuleye neyse toruna tembih ettikten sonra kuleye girip uyuduk neyse kapıyıda torun kitledi üzerimize neyse gecenin bir vakti kapıya biri vurdu kalktım dişarda renkli br lamba yanıyor tabi nöbetçi gitmiş yanlarına biz içerde kitli çarpıldık tabi biraz sonra assubay nöbetçi ben devriyede uyuduk diye fırça beklerken adam bize köpeğide niye içeri almadınız diye ceza verdi askerlik işte |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Asker HikayeleriTürk Radyosu Arkadaşlar ben güneydoğunun en ünlü terör kamplarının yakın bir dağda askerliğimi tamamladım Bizim karakolun ne suyu ne sıcak yemeği nede çarşısı hiçbir şeyi olmayan güzel bir maaş hariçtabi maaşımızı 6 ayda bir gelen kantine çikolatalara falan filan harcıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
TiFus
|
![]() Cevap : Asker HikayeleriFlim Gibi Ama Gerçek ben istanbulda yaşayan karadenizli bi gencim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TiFus
|
![]() Cevap : Asker HikayeleriBenim Askerim Ben daha 15 yasındaydım herşey için çok erkendi belki kafamda herşeyi bitirmiştim artık çünkü o kadar acı çekmiştimki kendi kendime aşık olmak yasak yok diyordum ama günlerden cumartesi idi onu ben aramıştım arkadaşı arıyacağim diye onu aramıştım yanlışlıkla işte o gün herşeyin başlangıcı oldu arkadaşlar onun beni tekrar arayıp söylediği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TiFus
|
![]() Cevap : Asker HikayeleriBir Nöbetlik Serap Kayseriliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|