Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çat, roadsınger, stevens, yusuf

Yusuf (cat Stevens) - Roadsınger

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yusuf Islam, yeni albümü “Roadsinger” ile pop müzik yapmaya devam ediyor

Pop sahnesinden ayrılıp büyük başarı kazanan “Tea For The Tillerman” ve “Teaser And The Firecat” albümleriyle ‘Wild World’, ‘Peace Train’, ‘Moonshadow’, ‘Morning Has Broken’ ve ‘Father And Son’ gibi hitler yayımlayan Yusuf Islam, 2006 tarihli “An Other Cup”ın ardından ikinci pop albümü “Roadsinger”ı yayımlıyor

“Uzun zamandır dinleyicilerimden ayrıydım ve insanlar yeni bir albümün artık gelmeyeceğini düşünüyordu 2006 tarihli ‘An Other Cup’ sürpriz oldu Bu yeni albümle aradaki mesafe daha da azaldı En iyi yaptığım işe geri döndüm; müzikle resim yapmak ve sözlerle çok insancıl, kişisel hikayeler anlatmak” diyor Yusuf Islam geri dönüşü hakkında

Martin Terefe (James Morrison, Jason Mraz) prodüktörlüğünde Londra, Los Angeles ve Nashville’de kaydedilen “Roadsinger”ın konuk sanatçıları arasında Morrison, Michelle Branch ve Holly Williams bulunuyor

Bir şarkı haricinde bütün şarkıların canlı kaydedildiği albümde Yusuf Islam, otobiyografik çalışmalara yer verdiğini ancak dinleyicilerinini kendilerinden bir şeyler bulabileceklerini belirtiyor Albümde ayrıca Yusuf Islam’ın “Moonshadow” müzikal projesinden de parçalar yer alıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
20,82 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com