Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kent, racontemoi, stacey

Stacey Kent - Raconte-Moi

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Grammy adaylığı sahibi Amerikalı ünlü caz sanatçısı Stacey Kent, tüm parçaları Fransızca söylenmiş olan EMI etiketli “Raconte-Moi” albümüyle karşınızda
Sanatçının 8 albümü olan “Raconte-Moi”da yer alan 12 parçadan 10''u Fransız bestecilere ait Bilhassa Henri Salvador''dan ilham aldığını itiraf eden Stacey Kent, bu albümün 17 yıl kaldığı Fransa''nın şansonlarına olan gönül borcunun eseri olduğunu belirtiyor
“Breakfast on the Morning Tram” adlı önceki albümünde Fransız müziği geleneğinin ustası Serge Gainsbourg’dan iki parçayı seslendiren Stacey Kent’in vokali, özellikle Fransızca ile buluşunca muazzam bir ton kazanıyor

Sanatçı son olarak bu çalışmasına dair “bu albümü yapmak, müzisyen olmayı seçme nedenimi bana tekrar ve tekrar hatırlattı” açıklamasını yapıyor…

Parça listesi:

01 Les Eaux De Mars
02 Jardin D''Hiver
03 Raconte-Moi
04 L''Etang
05 La Vénus Du Mélo
06 Au Coin Du Monde
07 C''Est Le Printemps
08 Sait-On Jamais?
09 Les Vacances Au Bord De La Mer
10 Moi Amor
11 Le Mal De Vivre
12 Désuets

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
15,98 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com