![]() |
En "Yalnız" Kelime .. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() En "Yalnız" Kelime ..![]() ![]() ![]() ![]() yapraklar candan koparmış, can dipsiz feryatlardan ![]() ![]() ![]() ![]() yarım kalmış bir sözüm vardı, dinlemedin ![]() ![]() ![]() hoyratça hırpaladığın masum zamanlarda küstürmüştün, benim gerçeğimi bir yürek dolusu ağlarken avuçlarında ![]() gözyaşlarımda hiç gizlemedim ki aşkı ![]() ![]() gecelerin şerrine kapılır da, iki çift lafında sus olur mu sandın yoksa? bir daha hiç ağlamaz mı sandın, avuçlarından düşerse ![]() ![]() ![]() buz gibi soğuk bir yağmur damlasıyla, kilitlerken dudaklarımda baharı, ruhunun çıplak, yalnız kışları geçer mi sandın yoksa? susmaya alışkındı oysa, sana çoğalttıklarım ![]() ![]() ![]() keder içinde, hazin sabırlar doğururken özlemin ![]() bir dokunsan anlardın, canım nasıl da kırgın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "gitme" içindeki en yalnız kelime ![]() ![]() ![]() sesin bıçak gibi kestiğinde, ömrüm yüz çevirdi benden, yine de, içinde sen varsın diye beyaz bir masalla avutmadım yüreğimi ![]() ![]() sözlerin tuz basarken yarım kalmışlığımın çıkmaz yollarına kocaman dağları sımsıkı tuttum içimde, ![]() ufacık bir taş parçası düşürmedim ayak izlerine ![]() ![]() ![]() ![]() yarım kalmış bir sözüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi son nefesini veremiyor aşk, bende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin kadar esaslı, hiç gitmedim senden ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|