![]() |
S e s s i z c e [SaNa] |
![]() |
![]() |
#1 |
yagmur34
|
![]() S e s s i z c e [SaNa]Hala saklı bir yerde o görmediklerin
o bilmediklerin, içimdeki acılar ![]() ![]() ![]() hala kaldı bir yerde o hissetmediklerin, hiç sezmediklerin, içimdeki aşk ![]() ![]() ![]() geçmişi hatırlatır ![]() ![]() ![]() hatırlatır bu yağmurlar ![]() ![]() ![]() bu yağmurlarda kaybetmiştim seni ![]() ve karanlığı hatırlatır ![]() ![]() ![]() hatırlatır bu rüzgarlar ![]() ![]() ![]() bu rüzgarlar alıp gitmişti benden seni ![]() ve şimdi sokaklar ![]() ![]() ![]() sokaklar yalnızlığa çıkar ![]() ![]() ![]() yıldızlar gökyüzüne ![]() ![]() ![]() gece olunca bişeyler çöker yeryüzüne soğuk ıssız sessizce ![]() ![]() ![]() neden hep pencerede bekleyince daha çabuk gelir sanır o bekleyenler ![]() ![]() ![]() neden o kaldırımlarda yüzlerini göremediğim insanlardan biri sanırım seni sen bilmezsin ![]() ![]() ![]() bilmezsin nasıl olur insan nasıl olur aysız gece yalnızken ![]() ![]() ![]() üşüdüğünü sanırsın aniden, ağladığını duyarsın birinin içinde hıçkırarak sessizce ![]() ![]() ellerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ellerin cennetimdi benim ![]() ![]() ![]() gözbebeklerinde kendimi görmek istedim ![]() ![]() ![]() istedim bir sabah ![]() ![]() ![]() Güneş doğarken güneşe gülümsemek, Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya ![]() ![]() ![]() Kapkaranlık bir gece saçların ellerimde, Ay ışığının ışığı yansırken kirpiklerinden yüzüme ![]() ![]() ![]() Sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece ![]() ![]() ![]() V e s e s s i z c e ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : S e s s i z c e [SaNa] |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : S e s s i z c e [SaNa]Çok Güzel Bir Paylaşım Teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|