![]() |
Casio CTK 2200 Standart Org |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Casio CTK 2200 Standart OrgCasio CTK 2200 Standart Org Tuş Sayısı 61 Piyano stili tuş Ses Kaynağı AHL Maksimum Polifoni 48 Ton 400 dahili ton Dijital Efekt Reverb (10 tip) Ritim/Patern 150 Otomatik Eşlik Mod: CASIO Chord, Fingered 1, Fingered 2 (6th off), Fingered 3 (on bass), Full Range Chord Kontrol: Start/Stop, Intro, Normal/Fill-in, Variation/Fill-in, Synchro/Ending Demo Şarkı 110 Ders Fonksiyonu Adım adım ders İfadeler Ders seçme Performans değerlendirmesi Sesli parmak kılavuzu (Ders bölümleri : sağ el, sol el, iki el) Metronom Vuruş: 0, 2, 3, 4, 5, 6 (Tempo aralığı: ? = 30 ila 255) Örnekleme fonksiyonu Maksimum örnekleme kapasitesi: 3 tona kadar Maximum örnekleme zamanı: 1 dakikaya kadar Örnekleme ses girişi: AUDIO IN jack Diğer Fonksiyonlar Tek tuş ayarı: 150 set Müzik düellosu Ritim/Şarkı kontrol Sesli ped: 5 ped x 4 set (örnekleme sesleri için 3 set , 1 set yalnız perküsyon için) Tuş Aktarımı 25 adım (-12 ila 12 semiton) Tuning Kontrol A4 = 415 ![]() ![]() ![]() Pedal Standard jack (sustain, sostenuto, soft, rhythm) MIDI GM Compatibility: Level1 Terminals: USB Speaker 10cm x 2 Amp Output 2W+2W Input/Output Terminal HEADPHONES/OUTPUT (standard stereo jack) SUSTAIN/DAMPER AUDIO IN USB: type B* External power (9 ![]() * Bilgisayar bağlantısı için USB kablo (A-B tip) kullanmak gereklidir ![]() Güç Gereksinimi AC adaptor: AD-E95100L Ebatlar (W x D x H) 946 x 307 x 92 mm Ağırlık 3 ![]() Gövde Rengi Siyah X Koyu gri Aksesuarlae Müzik standı, şarkı kitabı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12 ![]() ![]() 193,75 USD + KDV 415,33 TL |
![]() |
![]() |
|