![]() |
Me |
![]() |
![]() |
#1 |
perinaz
|
![]() Meslm arkedeşler kabul ederseniz bende yeni katıldım sudenazın arkadaşıyım burayı o tavsaiye ettide katıldm ben konyadan katılıyor b
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Me |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : MeNickindende belli tahmin etmiştim doğru çıktı yanılmamışım hoş geldin
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Meseninde ismin naz ile bitiyor oradanda anlaşılıyo :D:D:D:D hoşgeldin
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : MeBak ya bide benim adımı vermiş yptıklarından ben sorumlu değilim ona göre:) Kuzu gibiymiş sen ancak beni sömürürsün zaten ![]() Neyse aramıza hoşgeldiniz Sevgili perinaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TiFus
|
![]() Cevap : MeHoşgeldin Ben Bende TiFusNaz Diyicemde Saçma Olur Ben TiFus ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Meben ilk me başlığını görünce koyun vb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : MePerinaza naz eklentisini kullandığı içi özenti dedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
TiFus
|
![]() Cevap : MeForumSinsi Tanım Naz ; 2009 Yılında İlk Sudenaz'da Görülen NAZ Kelimesi Forumda Hızla Yayıldı Tanım Olarak Nazlı Kızlara Naz Derler :D:D Attım TUTTMU |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : Me7 katı yürüyerek çıktım o sırda yedim:) Geçmişlerin canına değsin inşallah:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
perinaz
|
![]() Cevap : Meyarında senden ona göree afiyet olsunn canımmm sudecimm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() Cevap : Me3 gün ben okum nuttun sanırım:) Bu arada konuşcaksan chat kutusuna yaz şimdi uyarı almıyalım ![]() |
![]() |
![]() |
|