Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
digital, piano, rd300, roland

Roland RD-300 GX Digital Piano

Eski 09-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Roland RD Serisi RD300 GX Dijital Piyano

RD-300 GX

RD-700 GX modeli ile aynı muhteşem seslere ve tuşeye sahip olan RD-300 GX dahaelde edilebilir Sahnede olduğu kadar stüdyo ve evinizde de muhteşem performansı ile vaz geçemeyeceniz bir model
  • Progressive Hammer Action Tuşe ile gerçek piyano hissi
    128 Polyphony, 64 mb ses hafızası, 70 adet Normal Tonlar 70, 25 adet General MIDI2 Tonları, 5 adet ritim setleri, General MIDI 2 Rhythm Sets:9-32 setup
    Efekt similatörleri(Multi-Effects):78 adet Reverb:4, 2-band Digital Equalizer
    Eşlik amaçlı kullanılabilecek 185 Müzik stili
    2 adet Zone Level slider, Equalizer düğmeleri, 7 segment 3 karakter LED ekran, Pitch Bend/Modulation lever kontrolleri

Klavye

88Tuş (PHA alpha II Klavye)

Ses Üretici

General MIDI 2 Sistem ile Uyumlu
88-Tuş Stereo Multi-sampled Piyano Sesi

Bölüm

16

Maksimum Polifoni

128 Ses

Hafıza

128 MB (16-bit linear equivalent)

Tonlar

Normal Tonlar: 110
General MIDI 2 Tonlar: 256
Ritim Setleri: 5
General MIDI 2 Ritim Setleri: 9

Setup

32

Efektler

Multi-Effects: 78

Reverb: 6
Ses Kontrol
2-band Digital Equalizer

SMF/Audio File Player

Dosya Formatı

Standard MIDI File: format-0/1, Audio File: WAV, AIFF (441 kHz, 16-bit linear), MP3
*Audio File can be played with Audio Key Function

Bağlantılar

Çıkış:(L/MONO, R): 1/4" Kulaklık Tipi, DAMPER Pedal, Kontrol Pedal, MIDI (IN, OUT), USB (MIDI, Memory), Kulaklık Jack: Stereo 1/4" , DC IN Jack

Diğer

Ritim Örnekleri

200 patterns

Ekran

16 Karakter,2Işık (Geri IşıklıLCD)

Kontroller

Zone Level slider x 3 (Assignable), Equalizer knobs, Pitch Bend/Modulation lever, Assignable Switches (S1, S2)

Dahili Hafıza

1M bytes

Güç

DC 9V (AC adaptor)

Güç Tüketimi

11 W

Aksesuarlar

Owner's Manual, Audio Key Utility 2 Quick Guide, CD-ROM (Audio Key Utility 2, SONAR LE), Damper Pedal, AC Adaptor, Power Cord

Boyutlar Ve Ağırlık

Genişlik

1,444 mm

56-7/8 inches

Derinlik

336 mm

13-1/4 inches

Yükseklik

134 mm

5-5/16 inches

Ağırlık

164 kg

36 lbs 3 oz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
169068,00 JPY

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com