![]() |
Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$te |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teBakma bana öyLe,
Sessiz de durma, ÖzLemiyorum artık seni! Bir $eyLer söyLe, AkıLLara zarar suskun cümLeLerinLe boqma beni ![]() DudakLarının aLtında biriktirdiqin sözLeri çıkar, Sevmediqini haykır yüzüme, YokLuquna dayanırım eLbet, Yeter ki çık yüreqimin kafesinden ![]() DamLaLarım yoruLdu akmaktan, Bir dü$-tük kırıLdık anLa i$te ![]() Sana uzak oLduqum kadar yakınımda, Çıkaramıyorum sen-Li dü$ünceLeri beynimden, İntihara neden oLacak sen dü$ünceLeri, GüLerken aqLamak nasıL? Veya aqLarken deLirmek, Benimkisi de böyLe bir $ey i$te ![]() Hissetmi$tim qideceqini, AyrıLık kokuyordu nefesin, GözLerin emanet bakıyordu, Hiçbir qidi$ acısız deqiLdir, Giderken ya$anmı$ acıLarı bana bırak, Yoksa bunun adı qitmek olmaz ![]() $arkımızın sözLerini aL, meLodisi bende kaLsın, DiLimde qözLerinin nakaratı oLur eLbet, Sana qit deyi$im '$akacıktandı' ![]() ![]() İstemeden kırmak qibi bir $ey, Ama yine de sen qit ![]() Yeni yeni toparLamaya ba$Ladım kendimi, Biraz qüLerim, ardından aqLarım, Bakma bana öyle, Sessiz de durma, BöyLe biriyim i$te, Evet özLemiyorum seni, ALı$ırım yokLuquna da, YaLnızLıktan da korkmam, YeterkiçıkyüreqimdenveçıkarintiharLarıdü$ünceLerimden!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$te |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teSüper valla şiir arkadaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teOkuduğun için teşekkürler arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perinaz
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teharika bi şiir sudecim nereden çaldın?:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teÇok Beğendim,Çok Güzel Bir Şiir Paylaşım İçin Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teGüzel tabirlerinden dolayı sevgili perinza güzel yorumu içinde ysnkrksye teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teHissetmi$tim qideceqini, AyrıLık kokuyordu nefesin, GözLerin emanet bakıyordu Paylaşımın için teşekkürler çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Bir Dü$-tük KırıLdık AnLa İ$teRica ederim Sevgili bonsoir:) |
![]() |
![]() |
|