Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, avatar

Eski 06-23-2009   #1
1die

Yönetmen: James Cameron
Tür: Action,Sci-Fi,Thriller
Ülke: USA
Dil: English
Konu: A band of humans are pitted in a battle against a distant planet's indigenous population
Oyuncular (ilk 5): Michelle Rodriguez, Zoe Saldana, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver

IMDB: Avatar (2009)

james Cameron Avatar için geri dönüyor!

Dünya çapında başarı kazanan Titanik'ten dokuz yıl sonra James Cameron, tekrar kamera arkasına geçiyor

Kanada doğumlu yönetmen, bir grup insanın, uzaylılarla macerasını konu alan bilim-kurgu türündeki filmi ''Avatar'' ile beyazperdede olacak ''Amacım, benim kuşağımın 2001: Bir Uzay Macerası ya da bir sonraki neslin Yıldız Savaşları'nı ilk gördüğündeki hissiyatını yeniden tetiklemek'' diyen yönetmen, yeni filmini dijital 3 boyut formatında çekecek Nisan ayında çekimlerine başlanacak filmin 2009 yazında gösterime girmesi planlanıyor

Çocuklarınıza dilini tutmayı ögretin,konusmasını nasıl olsa ögrenecektir /BFRANKLiN
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Avatar (2009)

Eski 06-23-2009   #2
Aragorn561

ben bunu ilk gördüğümde avatar the last air bender sandım ama onun filmine daha var gelecek sene falan çıkacak

teşekkürler

Eski 12-23-2009   #3
dejavu2009

Yeni İzledim çok güzel bir filmdi
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com