Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşktır, satış

Satış Aşktır

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Satış Aşktır

Satış Aşktır
[*] Satış veya pazarlama alanında çalışıyor ve mesleğinizde yükselmek için uzun yıllar beklemek istemiyorsanız; iş çevrenizde sevilip itibar görmek, her zaman farklı olmak ve rakiplerinizi geçmek istiyorsanız; Özkan Kaymak, müşterinizi "aşık" etmenizi öneriyor
Bu kitap satış ve pazarlama alanında keyifli bir eğitim süreci vaad ediyor sizlere Sık sık dönüp bakmak isteyebileceğiniz bazı özel formüller sunuyor Müşterinin kim olduğunu anlatıyor Neleri sevdiğini, nelerden nefret ettiğini, kimlere aşık olduğunu, sadakatinin sırlarını…

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
15,83 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com