Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözülmesi, vinci, şifresinin

Da Vinci Şifresinin Çözülmesi

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

an Brown''ın çok satan kitabı Da Vinci Şifresi, tüm dünyada şaşkınlık yarattı ve milyonlarca okuyucuyu, Leonardo Da Vinci''nin kendi eserlerine sırlar sakladığı, ıssız İskoç şapelinde garip sembollerin oyulduğu ve Katolik kilisesi ile kadim bir gizli örgütün, insanlığa sunulan en büyük armağanlardan bir tanesi olan Kutsal Kâse''yi ele geçirmek için asırlardır savaş verdikleri gizemli bir dünya ile tanıştırdı

Fakat, romanda anlatılanların ne kadarı doğruydu ve gerçeğin ne kadarı kurguda bozulmuştu? Da Vinci Şifresi''nin Çözülmesi, bu karmaşayı ortadan kaldıran ilk kitaptır A''dan Z''ye düzenlenmiş kolay okunur bir yapı ile, kurgudan daha garip ve gizemli sorulara yanıt vermektedir:

- Sion Tarikatı olarak adlandırılan gizli örgüt gerçek midir?

- Bir zamanlar niçin Altın Oran''ın, Tanrı''nın zihnini açıkladığına inanılırdı?

- Kutsal Kâse ile ilgili en son bulgular ve düşünceler nelerdir?

- Romandaki kahramanların adlarında ne gibi anlamlar ve şifreler gizlenmiştir?

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
11,43 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com