Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatım, kartsız, kredi, mortgage'larım, ödeyemediğim

Ödeyemediğim Mortgage'larım Ve Kredi Kartsız Hayatım

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutluluğu alışverişte değil kendinizde arayın
Duygusal ve ekonomik hayatlarını, bankaya borçlanmadan kontrol altına almak isteyen her kadın için ideal bir kitap Bu kılavuzdaki öneriler size de iyi gelecek ve küçük ayrıntılar yaşamınızı tamamen değiştirecek“…Lynette’in tavsiyelerini izleyin İşe yarıyor!”
Natural Health&Wellbeing Dergisi“Lynette, hayata yepyeni bir gözle bakmama yardımcı oldu
Zest DergisiLynette Allen profesyonel yaşam koçu, yazar ve kadınlar için yaşam koçluğunda uzmanlaşmış biri Çalışmaları, BBC Radyo 2’deki Steve Wright’la Öğleden Sonra Şov’da ve Zest, Eve, Cosmopolitan gibi dergilerde yer aldı Allen ayrıca Natural Health&Wellbeing dergisi için yaşam koçluğu uzmanlığı yapmaktadır ve yayınevimizden daha önce çıkmış olan, Boşverdiğim Çamaşırlarım ve Çikolatasız Hayatım kitabının yazarıdır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
12,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com