Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
putin’in, rusyası

Putin’in Rusyası

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Putin’in Rusyası

Putin’in Rusyası

KGB’DEN DEVLET BAŞKANLIĞINA
Dünyanın En Güçlü Adamlarından Birinden Şaşırtacak Kadar Samimi İtiraflar
Küçük bir Rus erkek çocuğu Annesiyle babası II Dünya Savaşı sırasında açlıktan ölme tehlikesiyle burun buruna geldi, ailenin daha önce dünyaya gelen iki erkek evladı, savaş döneminin çetin koşullarında can verdi Ha yatta kalan tek çocukları Vladimir Putin oldu Komünizm döneminde küçük bir çocukken ailesiyle birlikte yerleştirildiği toplu konutta, zamanının çoğu merdiven sahanlığında fareleri kovalamakla geçti Yeltsin’den devraldığı Rusya Devlet Başkanlığı yemin töreninde ise, Kremlin Sarayı’nın bir zamanlar çarların taç giydiği Andreyevkiy Salonu’nda kırmızı halılar üzerinde gururla ilerlerken, Glinka’nın “Çar için Yaşam” operasından ezgiler çalınıyor ve adına 30 pare top atışı yapılıyordu
EN BÜYÜK TUTKULARI: CASUSLUK VE JUDO
“Henüz lise birinci sınıftayken ajan olmak istiyordum KGB’nin bizim bölgemizdeki bürosuna gittim ve isteğimi dile getirdim Görevli memur, “Her çalışmak isteyeni buraya almadıklarını, ayrıca üniversite mezunu olmak gerektiğini” söyledi Israrla “Hangi fakülte?”diye sorunca, “Hukuk, aldın mı şimdi cevabını” diyerek beni başından savdı, işte o günden itibaren hukuk fakültesine hazırlanmaya başladım KGB’ye girerken Stalin’in 1930’larda uyguladığı şiddet, baskı ve sürgüne gönderme politikalarından haberim yoktu Casusluk filmleri ve romanlarının etkisi altındaydım
“SOVYETLERİN VATANSEVER EĞİTİM SİSTEMİNİN BAŞARILI BİR ÜRÜNÜYÜM!”
Putin 1990’larda Rus siyasi hayatındaki önlenemez yükselişini bu sözlerle açıklıyor Ayrıntıları ise bu kitapta: Leningrad’da geçen çocukluğu, Doğu Almanya’nın Dresden kentinde KGB ajanı olarak çalıştığı yıllar, SSCB’nin yıkılışından sonra politikaya girmesi ve Yeltsin’in Putin’e hiç beklemediği bir anda Rusya Devlet Başkanlığını teklif ettiği gün
-Açık söylemek gerekirse Boris Nikolayeviç, bu işe hazır mıyım ya da bu işi gerçekten istiyormuyum bilemiyorum Bu çok zor bir kader
-Buraya geldiğimde, benim de başka planlarım vardı Ben de bu iş için ölüp bitmiyordum, ama şartlar başkanlık için mücadele etmeye zorladı beni Bence sizin kaderiniz de bir karar vermeye zorluyor sizi Ülkemiz o kadar da büyük değil Altından kalkarsınız
SSCB’NİN GÜNAHLARI VE ÇEÇENİSTAN ÇIKMAZI “Macaristan ve Çekoslavya’nın istilası birer hataydı Bugün Doğu Avrupa ülkelerine hakim olan Rusya fobisinin kökü o günlere dayanıyor Çeçenistan’daki aşırı sağcı militanları zapt etmezsek, Rusya Federasyonu genelinde ikinci bir Yugoslavya kriziyle karşı karşıya kalırız Rusya’nın bir nevi Yugoslavyalaştırılması olur bu Ceçenistan’da saldırmıyor, kendimizi savunuyoruz biz
SSCB’NİN SON GÜNLERİ VE PUTİN’İN İCRAATLARINA UZMAN GÖZÜYLE BİR BAKIŞ
Tatar asıllı siyaset bilimci İlyas Kamalov’un çalışması, Putin’in yaşam öyküsünü ve politika anlayışını kendi ağzından aktaran bölümün yanı sıra; Çeçenistan savaşından Rusya’nın ABD, Avrupa Birliği, NATO ve Türkiye ile olan ilişkilerine; Gürcistan ve Tataristan üzerinde oynanan oyunlara ve 2004 Rusya Devlet Başkanlığı seçimleri arifesindeki son gelişmelere kadar, modern Rusya hakkında öğrenmek isteyeceğiniz herşeyi içeriyor

21 yüzyılın en güçlü dünya liderlerinden birinin şaşırtıcı yaşam öyküsünü merak eden ve Rusya ile ilgilenen herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com