Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bildemer, bilgisayar, destekli, meslek, ortaöğretim, rehberliği

Bildemer Ortaöğretim Bilgisayar Destekli Meslek Rehberliği

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okullarımızda bilgisayarların çoğalması, eğitimin bilgisayar destekli olarak yürütülmesine çalışılması üzerine biz de ortaöğretim düzeyi öğrencileri için BİLDEMER-O adında (BİLDEMER- Ortaöğretimin kısaltılmışı ve daha önce lise öğrencilerinin yükseköğretimde program seçimlerine yardımcı olmak için geliştirilen BİLDEMER den farklı bir araç) bir kendini değerlendirme aracı geliştirmeye karar verdik Bu aracın birinci bölümü öğrencinin kendine uygun okul türlerini ve liselerde alanları görebilmesine yardımcı olacak biçimde düzenlenmiştir İkinci bölüm meslek liselerine yönelen öğrencilere, kendilerine uygun bölüm seçeneklerini vermektedir BİLDEMER-O öğrenciye hangi okul/alan ya da bölümün uygun olduğunu bildiren tek ve kesin kaynak olma iddiasıyla değil, öğrencileri, nitelikleri ve seçenekleri üzerinde düşündürtmek amacı ile hazırlanmış bir araçtır Bu araçtan elde edilen sonuçların bir psikolojik danışma ortamında değerlendirilmesi çok yararlı olur BİLDEMER-O’nun eksik, kusurlu yanları olabilir Değerli meslektaşlarımız, uygulamaları sırasında dikkatlerini çeken eksiklikleri ve/veya kusurları tarafımıza bildirirlerse, düzeltmelerle aracın daha iyi hale getirilmesine çalışılacaktır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com