![]() |
Otomatik Milyoner |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otomatik MilyonerOtomatik Milyoner OTOMATİK MİLYONER TANITIM Otomatik Milyoner Hakkındaki Görüşler “Otomatik Milyoner, otomatik bir kazanç gibi ![]() ![]() Her sayfada sizi ekonomik anlamda zindeliğe davet ediyor ![]() ![]() ![]() “Otomatik Milyoner, geleceğinizi güvence altına almanız için gerekli olan her şeyi adım adım sunuyor ![]() ![]() Jean Chatzky, NBC’s Today, Finans Editörü “David Bach’ın kendini tekrarlamayan önerileri harika çünkü hepsi çok basit ![]() ![]() Bill O’Reilly, Fox News, sunucu ve The O’Reilly Factor ve The No Spin Zone’nin yazarı “Nihayet, konu, para meselelerine gelince ter dökmenize neden olmayan bir kitap! Otomatik Milyoner, sizi harekete geçiren, bir çırpıda okunan bir kitap ![]() ![]() Richard Carlson, Don’t Sweat the Small Stuff’un Yazarı “Otomatik Milyoner, bir yerlerden başlamanız için elinizde bir birikiminizin ya da karmakarışık bir finans planınızın olması gerekmediğini kanıtlayan bir kitap ![]() ![]() Harry S ![]() “Otomatik Milyoner, en yalın haliyle söylemek gerekirse… Harika bir kitap! Birkaç saat içinde okuyup otomatik milyoner olmak için güçlü, basit ve tamamen OTOMATİK bir planla harekete geçebilirsiniz ![]() Robert G ![]() “David Bach finansman konusunu kolay anlaşılır, eğlenceli ve heyecanlı bir hale getiriyor ![]() ![]() Barbara De Angelis, Ph ![]() ![]() “Geçmiştekinden çok daha fazla insan zengin olacak ![]() ![]() ![]() Brian Tracy, Goals’ın yazarı ![]() “David Bach, zengin olmaya giden yolun sırrını veriyor ve bu öylesine basit ki herkes yapabilir ![]() Candace Bahr ve Ginita Wall, Women’s Instıtute For Financial Education’ın kurucuları “Öncelikle kendinize ödeme yapın ![]() ![]() ![]() Al Ries, Focus, the Future of Your Company Depends on It’in yazarı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 14,07 TL |
![]() |
![]() |
|