![]() |
Yeni Başlayanlar İçin Metafizik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Başlayanlar İçin MetafizikYeni Başlayanlar İçin Metafizik Arka kapak tanıtım metni; şairin kaderi şiiridir / ve işini iyi yapanların kaderi / kendilerine yazdırılır ![]() Modern şiirin sınırlarını genişleten Cahit Koytak şiiri, bu kez Yeni Başlayanlar İçin Metafizik başlığı altında hakikatin özünü, varlığın ruhunu keşfe çağırıyor okuru ![]() ![]() Hangi kitabı okurken, ruhun, Çeşmenin önündeki kap gibi Tanrıyla dolup taşıyor – ya da Yağmurun altında kül gibi Sevgiden ve erinçten eriyip akıyorsa, Korkma, oku o kitabı, Korkma, o kitap sana indirildi ![]() Cahit Koytak “Başka bir yaşam kültürü içinde gördükleri için Cahit Koytak''ın şiirlerine uzak duranlar, yaşayan bir büyük şairi tanımamış olurlar ![]() Semih Gümüş “‘Yüzyılın’ demek belki aceleci olur, ama onyılların en önemli şiir kitabı olduğu duygusuna kapıldım ![]() Sevan Nişanyan “Koytak’ın şiirlerini tehlikeli ustalık ürünleri olarak görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Haydar Ergülen Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 27,71 TL |
![]() |
![]() |
|