Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdullah, imralı'da, tiran, öcalan

İmralı'da Bir Tiran - Abdullah Öcalan

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu çalışmayı yaparken, bir ömre sığdırılmış acıları, düşünceleri, duyguları ve deneyimleri özellikle genç kuşaklara aktararak, topluma karşı sorumluluğumu yerine getirmeyi esas aldım
Hayatımın en zinde yıllarını emrine verdiğim ÖCALAN GERÇEĞİNİ ortaya koymak kişiliğimdeki ve çevremdeki yansımalarını ve sonuçlarını şeffaflaştırmak istedim
Çalışarak, öğrenerek ve severek yaşamak isteyen; özgürleşme ve zenginleşme mücadelesi veren; insanca bir yaşamı şiar edinen ve geçmişin hatalarından dönmek isteyen insanlara, ABDULLAH ÖCALAN’ın zehirli oklarını fırlatan kişiliğinin bünyesinde barındırdığı tehlikelere dikkatleri çekmek istedim
Kişilik özelliklerini, yaşam tarzını, örgüt anlayışını ve mücadele taktiklerini; güçsüze karşı saldırganlığını ve güç karşısındaki el pençe divan duruşunu, dost ve düşman politikasını, halk adına ele geçirdiği gücü nasıl halka karşı kullandığını anlatmaya çalıştım
Öldürücü öğretisini, gencecik insanların akıl ve ruh sağlığını nasıl bozduğunu, eline düşen her insanı nasıl sakatladığını, birer robota dönüştürdüğünü, salaklaştırdığını; kimisini toprağa, kimisini cezaevlerine ve kimisini de dağların vahşiliğine nasıl teslim ettiğini ortaya koyarak bu kişiliğin ruhiyatını, insanın gelişimini engelleme çabasını, yaşam sevincini boğma ve bunu insanlık projesi diye yutturma girişimlerini deşifre etmek istedim
Belki bazıları, “O zat zaten ortadadır, kişiliğini teşhir etmek için kitap yazmaya gerek var mı?” diye sorabilirler Evet, gerek var Çünkü hakkında bilinenler sadece buzdağının görünen kısmıdır Karanlıkta kalandan korkulur, karanlıkta kalana tapılır Tarihin hiçbir döneminde böylesine nefret duyulan ya da körü körüne bağlanılan başka bir kişilik örneği görülmemiştir
Bu kitap; hem bir eleştiri, hem bir saptamadır Yalan, entrika ve cinayetlere yenik düşen iki kuşağın dramatik öyküsüdür

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
16,24 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com