Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yaşadım, şiirim

Şiirim Gibi Yaşadım

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şiirim Gibi Yaşadım

Şiirim Gibi Yaşadım

"Bu kitap, umarım, Hilmi Yavuz''un biraz da o görünmeyen yüzüne ayna tutar Pek çok ''entelektüel'' konuda düşünce üretmiş bir şairle nehis söyleşi yapmak, elbette, ilk bakışta ürkütücü bir şey Fakat daha söyleşiye başlarken, bazı meseleleri bir kenara bırakmayı kabullendik Oryantalizm, Osmanlılık, gelenek gibi Hilmi Yavuz''un defalarca yazdığı, üzerine konuştuğu konuları bu kitapta sormadım Belki günü geldiğinde bu konuların her biri için ayrı ayrı söyleşiler yapmak gerekecek Ben, Hilmi Hoca''dan yalnızca hayatını anlatmasını istedim Sorulmayan çok soru, kitaba girmeyen birtakım cevaplar var Zaten bir şair hayatı üzerine söyleşi yapıyorsanız, sınırları baştan belirlemek durumundasınız Ben de öyle yaptım, başkalarının kurcalayacağı konuların üzerine gitmedim, polemiğe açık sorular sormamaya çalıştım Yine de kitapta, isteyen için polemik malzemesi bulunabilir, eğer bunun bir anlamı varsa! Söyleşide yalnızca bellek konuştu; bazı anıları tarihlerle örtüştürmeye çabalamadakı Althusser''in Gelecek Uzun Sürer''de söylediği gibi, Hoca da ''Anılarımda ne idiyse öyle'' dedi Ve ortaya, pek çok yaşamdan oluşmuş bir şair hayatının göz alıcı dökümü çıktı"

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com