Okuldaki Çocuklarımız |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Okuldaki ÇocuklarımızOkuldaki Çocuklarımız Kendi deyişi ile: O "güncel bir eğitim dinazorudur "1955 yılında Diyarbakır?ın Kabi (Bağıvar) köyünde İlkokul öğretmeni ve başöğretmen vekili olarak göreve başladığında 20 yaşındaydı 1958 yılından başlayarak on iki yıl ilköğretmenokullarında kendi deyişi ile: "Essah öğretmen yetiştirmeye gönül ve emek verdi "Hatay Milli eğitim müdürlüğüne atandığında 35 yaşında "Dante gibi ortasındaydı ömrün" ![]() Kırk yaşında Milli Eğitim Bakanlığından ayrıldıüniversitede kendi deyişi ile: "bildiklerinin yeniden inşasına (yapılandırmasına) girişti "Kırk beş yaşında aldığı Eğitim Yönetiminde doktora unvanını 1995 yılında profesörlük kariyeri ile noktaladı Üniversite çatısı altındaki akademik yaşamını 2002 yılında emekli olarak tamamladı![]() Kendi deyişi ile: "Çekildi izzet-i ikbal ile babı ulemadan" Bu gün (2008) yetmiş üç yaşında kendi deyişi ile: "Gerçek anlamda eylemli akademik yaşantısını" insan kaynağının geliştirilmesi çalışmaları ile sürdürmektedir Öğrenciler anne-babalar öğretmen ve okul yöneticileri ile AÇO (Aile_Çocuk_Okul) Birlikte Başarım Hizmetlerini sürdürüyor Kendi deyişi ile: "Birikimlerini İnsanların başarısı ve mutluluğu için herkes ile paylaşmaktan ÇOK MUTLU " Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 09 2012haber ver |
|
|
|