Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekler, erkek, kadından

Erkek Kadından Ne Bekler

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Kadından Ne Bekler

Erkek Kadından Ne Bekler

Eşler çoğu zaman, karşı cinsin özelliklerini bilmemekten dolayı aşırı ve yersiz beklentilere kapılır, sıkıntı duyarlar Bu sıkıntıların sonucu olarak, kadınlar kocalarından; kocalar da kadınlarından şikayet eder dururlar
Bu şikâyetler kadınlar için genellikle şu cümlelerle ifade edilir:
“Beni sevdiğini söylemiyor!”
“Alışkanlıklarını değiştirmiyor?”
“Benimle ilgilenmiyor!”
“İsteklerime karşılık verdiği yok!”
“Bana da aileme de değer verdiği yok!”
“Beni dinlemiyor!”
“Benimle hiç konuşmuyor ya da çok az konuşuyor!”
“Beni aşağılıyor!”

Erkekler de hanımlarından şikayetlerini genellikle şu cümlelerle dile getirirler:
“Onu hiç memnun edemiyorum!”
“Beni hep tenkit ediyor!”
“Sadece kendini düşünüyor!”
“Beni kölesi gibi görüyor!”
“Sürekli hesap soruyor!”
“Beni yönetmeye kalkışıyor!”

Bu cümleler de gösteriyor ki, herkes karşısındakine kendi penceeresinden bakıyor Davranışları; erkekler “erkeksi mantık”la; kadınlar da “kadınsı duygular” ile yorumluyorlar Sonuşta iki taraf da birbirini anlamıyor Halbuki farklı tavır ve beklentiler, çoğu zaman doğuştan getirilen özelliklerden kaynaklanır İletişim ve beklentilerdeki farklılıkları da kadın ve erkeğin kendine has olan bu yapısal farklılığı çerçevesinde anlamaya çalışmak gerekir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
5,94 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com