Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, çocuğum, okula

Çocuğum Okula Başlıyor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğum Okula Başlıyor

Çocuğum Okula Başlıyor

ÇOCUĞUM OKULA BAŞLIYOR adlı bu kitap, okul öncesi dönemdeki çocuğun duygusal ve fiziksel yapısını anlatırken, anne-babaların da çocuğun kendi benliğini kazanmasında nasıl bir ''''çözüm merkezi'''' olabileceklerini gösteriyor Okuyucuya, anaokulunda tipik bir günün geçtiğini, okul programını, yapılan aktivitelerin amacını, matematik gibi temel konularla çocuğun nasıl tanıştırılabileceğini anlatıyor İçerdiği faydalı bilgilerle ve okunması kolay tarzıyla ÇOCUĞUM OKULA AŞLIYOR; çocuğunuzun ev dışındaki dünyaya ilk adım atmasına ebeveyn olarak yaşadığınız endişenin azalmasına yardımcı olacaktır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com