Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyet, ile, romatizma, tedavisi

Diyet İle Romatizma Tedavisi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Her derde bir deva bulunacağı sözü, ne yazık ki romatizma için geçerli değildir Hiçbir bitki ya da ilaç romatizmanın gerçek nedenlerini ortadan kaltıramaz, bunu yapabilecek olan tek kişi, hastalığı çeken kişinin ta kendisidir Bu kitap, romatizmanın ilaç kullanılmadan hem doğal hem de emin bir yolla iyileştirebileceğini göstermek amacıyla kaleme alındı Romatizma hastası, günlük diyetindeki büyük bir değişiklikle romatizmanın nedenlerini yok edebilir Romatizmal durumların çoğu, asit yoluyla meydana gelen bir tür gıda zehirlenmesiyle ilgilidir Diyete başlama cesareti gösterenlere sebat ve acil şifalar diliyorum

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com