Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilkyardım

İlkyardım

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlkyardım

İlkyardım

Gelecek Atölyesi, Türkiye''de, "sağlık" alanına odaklanarak kaynak ve rehber yayınlar üretmek üzere kurulmuş, alanında ilk ve şimdilik tek yayınevi Dünyanın gelişmiş ülkelerinde yaygın olan "Hastalara Rehber Kitaplar"ın ülkemizdeki boşluğu, bilinçli birkaç çalışma dışında, ne yazık ki kulaktan dolma bilgilerle, özenli/özensiz hazırlanmış gazete ve dergi yazıları, internet siteleri ve televizyon programlarıyla doldurulmaya çalışılmaktadır Gelecek Atölyesi''nin kuruluş amacı, tıbbî bilgisi olmayan insanların anlayabileceği bir dille, hastaları ve yakınlarını hastalıklarıyla ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik çalışmalar yapmaktır Bu amaçla, hastaların ve sağlık konusunda duyarlı insanların "kitap rafları"ndan bilgi kaynağı olarak ellerine alabilecekleri, başarılı yayınlara imza atmak istiyoruz
Bu bakış açısı ile hazırladığımız "ilkyardım" uygulamalarını sade bir dille ve resimlerle anlatan bu kitap, acil müdahale ve ilkyardım gerektiren durumlarda "hayat kurtaracak" değerdedir Kitabın amacı, herkesin başına gelebilecek bir kaza anında ya da hayati tehlike oluşturan koşullarda, hayatı kurtarmak ya da durumun kötüleşmesini önlemek için acilen yapılması gerekenlerin, önceden bilinmesini sağlamaktır
ECSI, Amerika''da ilkyardım ve ilkyardımla ilgili diğer alanlarda çalışan profesyonel insanlara, en yüksek kalitede eğitim materyali hazırlamak amacıyla kurulmuş bir eğitim organizasyonudur ECSI tarafından, ACEP (American College of Emergency Physicians) ve AAOS (American Academy of Orthopaedic Surgeons)''un katkılarıyla hazırlanmış bu kitap, Amerika''da ilkyardım kuruluşları tarafından "kaynak kitap" olarak kullanılırken, sağlık konusunda duyarlı insanlar için de yol gösterici bir kaynaktır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
20,30 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com