Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annem, dünyada, tanedir

Annem Dünyada Bir Tanedir

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Akşam olup yatağa gitme vakti geldiğinde aklıma bir sürü soru takılıyor ama hiçbirine adam akıllı cevaplar alamıyorum, çünkü yatağa mümkün olduğu kadar çabuk gitmem annemi daha fazla ilgilendiriyor Dün akşam pijamalarımı giymek için soyunduğumda "Anne, çıplak olduğumda tüm insanlar beni görür mü?" diye sordum, ama cevap alamadım Dişlerimi fırçalarken "Anne, Micheal ve ben büyüdüğümüzde insan mı olacağız?", elimi kapıya kıstırıp biraz ağladıktan sonra "Üzgün olduğumu gözlerim nasıl biliyor da ağlıyor acaba?", komidinin üzerindeki mumu söndürmek istediğimde "Neden her üflediğimde alev benden korkuyor?"
Ve annem beni ay dedeye iyi geceler dilemek için pencereye kaldırdığında ise "Gece uçan uçakların karanlıkta göremeyip bir melek sürüsüne çarpmaları mümkün mü?" diye sordum Sonra da yatağa yatıp annem bana masal okuyunca "Esnemek neden uykumu getiriyor?" diye sordum
Yani gerçekten insanın bilmesi gereken ne kadar da çok şey var, öyle değil mi?

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com