![]() |
Kendi Kendine Tetik Nokta Masajı İle Ağrı Tedavisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendi Kendine Tetik Nokta Masajı İle Ağrı TedavisiKendi Kendine Tetik Nokta Masajı İle Ağrı Tedavisi Uygulamalı Masaj Kılavuzu Ağrı tedavisi alanında uzmanlaşmış doktorlar, kronik ağrı sorunlarının çok büyük bir oranda, kas dokusundaki kasılma düğümcükleri olan tetik noktalardan kaynaklandığını belirlemişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() Tetik Nokta Masajı ile Ağrı Tedavisi kitabında tetik noktalarla ilgili tüm bilinmesi gerekenler anlatılarak açıklayıcı çizimlerle vücuttaki tetik noktaların yerleri ve yansıyan ağrı bölgeleri gösterilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Tetik Nokta Masajı ile Ağrı Tedavisi ağrılarınızla ilgili yanlış bilgilerinizi ve ağrınızın nedeninin mantıklı açıklamasını ortaya koyacak ![]() ![]() "Kronik ağrıyla uğraşan herkes için yararlı bir kitap ![]() ![]() ![]() "Düzgün kullanıldığında Davies’in kitabındaki bilgiler tetik nokta sorunu olan pek çok insanın kendi tedavilerinde söz sahibi olmalarını sağlayabilir ![]() ![]() ![]() "Bu kitabı, tüm okuyuculara ve sağlık çalışanlarına öneriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu kitap , kronik ağrıyla mücadelede pratik ve kolay anlaşılır yollar öneriyor ve işe yarıyor! Ben inanıyorum!’’ Jo Ann Gillaspy Ürünün Resimleri: [img]//images ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 14,95 TL |
![]() |
![]() |
|