Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küçük, mavi, zarf

13 Küçük Mavi Zarf

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

13 Küçük Mavi Zarf

13 Küçük Mavi Zarf

Kendi halinde, sakin bir genç kız olan Ginny, çok sevdiği teyzesinin ölüm haberini alınca sarsılır Derken bir gün esrarengiz bir şekilde, içinde "13 Küçük Mavi Zarfé olan bir paket alır Gönderen Peg Teyze''dir Ve macera burada başlar İçi kurallarla dolu "13 Küçük Mavi Zarf"!

Kural 1
Yanına sadece sırt çantana sığdırabileceğin kadar eşya al Büyük el çantası ya da herhangi başka bir şeye onu bunu tıkarak hile yapma

Kural 2
Şehir rehberi, sözlük gibi hiçbir yardımcı kitap olmasın yanında Bunlara günlüğün de dahil

Kural 3
Fazladan para, kredi kartı ya da seyahat çeki de taşıma Ben para konusunu hallederim

Kural 4
Elektronik eşyalar da yasak Yani cep telefonu, dizüstü bilgisayar, müzik ve fotoğraf makinesi yok Amerika''dan kimseyle telefon ya da internet aracılığıyla görüşmek de yok Kartpostal ve mektuplar kabuldür hatta tavsiye edilir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com