Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hipnotizma, kitabı, molly, moon'un, muhteşem

Molly Moon'un Muhteşem Hipnotizma Kitabı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yetim Molly Moon, bebekken üzerinde ''Moon Şekerlemeleri'' yazan bir kutuda bulunmuştur Molly, ona tuvaletleri diş fırçasıyla temizleten kıllı suratlı, canavar ruhlu Bayan Adderâtone''nun yönettiği korkunç Hardwick Yetlmhanesi''nde yaşamaktadır

Molly Moon''un yaşamı, eski bir hipnotizma kitabı bulmasıyla bir gecede değiişir Çünkü insanlara istediği şeyi yaptırabilmek gibi şaşırtıcı bir yeteneğe sahlptir Molly, kısa süre içinde Bayan Adderstone''u denetimi altına alır ve yetimhaneden kaçar

Etkileyici yeşil gözlerinden saçtığı ışınlar sayesinde, Newyork''a giden bir uçağa binmeyi başarır Orada şöhretin ve en iyi arkadaşı Rocky''nin peşine düşer

Ama attığı her adımı izleyen uğursuz biri vardır peşinde Bu kişi Molly Moon''un sırrını bilmekte ve onun sıra dışı yeteneğini kendi korkunç planında kullanmaya niyetlidir

MOLLY MOON''UN MUHTEŞEM HİPNOTİZMA KİTABI üstün yetenekli ve eğlenceli bir yazarın yakın gelecekte filmi de çekilecek ilk romanıdır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
12,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com