Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuğumu, eğitmeliyim

Çocuğumu Nasıl Eğitmeliyim?

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir çocuğa anne babası nasıl davranırsa, çocuk da diğer kişilere karşı öyle davranır Önce karakterin, daha sonra kişiliğin oluşmasında ve gelişiminde çocuk, anne ve baba etkileşimi sürecinde sevgi ve disiplin temel rol oynar Karakteri oluşturan en önemli yol, çocuklara bir davranışın nedenlerini açıklamak, çocukların kararları kendi kendine almalarını sağlamak ve onlara akıllıca eleştirmeyi öğretmektedir Böylece çocukların özgüven duyguları geliştirilmektedir Bu kitap, ebeveynlerin çocuklarını geleceğe hazırlamada ve duygularını sağlıklı şekilde yapılan-dırmada yararlı olacağına inandığım bir eserdir
Fatih Kılıçarslan

• 5 adımda çocukta güven nasıl oluşturulur?
• İçine kapanık çocuğa nasıl yardım edilir?
• Çocuğun neleri tek başına yapmasına izin verilmelidir?
• Aşırı sevgi ve gevşek eğitim nelere yol açabilir?
• Çocuğun duygularını ciddiye almak gerekir mi?
• Bir gencin uyuşturucu madde kullandığı nasıl anlaşılır?

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,57 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com