Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyet, kolay

Kolay Diyet

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kolay Diyet

Kolay Diyet

Birçoğumuz neden kilo aldığımızı anlayamadığımız için, nasıl kilo vereceğimizi de bilmiyoruz, kilo aritmetiğini kavrayabilirsek kilo sorununu sonsuza dek çözebiliriz Böylece, “su içsem yarıyor, metabolizmam yavaş, vücudum su topluyor” gibi bahanelere sığınmaz, evdeki tartı cihazını suçlamayı bırakırız
Kilo sorununa kalıcı bir çözüm düşünen herkesin kilo aritmetiğini ciddiye alması gerektiğini belirten Müftüoğlu, kilo vermenin sırrı “yediklerinizi azaltmak, aktivitenizi arttırmaktan geçiyor” diye ekliyor…
Kolay Diyet, beslenmenin anayasasını öğrenmenizi, kilo aritmetiğini kavramanızı, sağlıklı ve formda bir hayat için gereken en temel bilgileri edinmenizi sağlayacak
Birçoğumuz neden kilo aldığımızı anlayamadığımız için, nasıl kilo vereceğimizi de bilmiyoruz, kilo aritmetiğini kavrayabilirsek kilo sorununu sonsuza dek çözebiliriz Böylece, “su içsem yarıyor, metabolizmam yavaş, vücudum su topluyor” gibi bahanelere sığınmaz, evdeki tartı cihazını suçlamayı bırakırız
Kilo sorununa kalıcı bir çözüm düşünen herkesin kilo aritmetiğini ciddiye alması gerektiğini belirten Müftüoğlu, kilo vermenin sırrı “yediklerinizi azaltmak, aktivitenizi arttırmaktan geçiyor” diye ekliyor…
Kolay Diyet, beslenmenin anayasasını öğrenmenizi, kilo aritmetiğini kavramanızı, sağlıklı ve formda bir hayat için gereken en temel bilgileri edinmenizi sağlayacak

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,78 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com