Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadını, tanımak

Kadını Tanımak

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadını Tanımak

Kadını Tanımak

Ülkemizde tıp konusunda yazılan kitaplar ya doktorlara seslendiği için pek çok Latince ve İngilizce terim içerir ve halk tarafından anlaşılmaz, ya da halk için yazılmış bir kitabın çevirisidir Eğer çevirmen tıp dışından biriyse, pek çok çeviri ve anlam hataları içerir; aynı zamanda terimler yabancı dildeki gibi yazıldığından anlaşılmazlar Bazı kitaplarsa tıp gerçeklerinden uzak, magazin ağırlıklı kitaplardır ki okuyanlara faydadan çok zarar verir
Ben, bu kitabı yazarken her şeyden önce anlaşılır olmak istedim Dileğim okuma yazma bilen herkesin bu kitabı anlaması ve bu bilgilerden yararlanmasıdır Öte yandan eğitim düzeyi yüksek kişilerin ve hatta tıp öğrencilerinin de bu kitaptan yararlanacağına inanıyorum; çünkü burada anlatılanlar basitleştirilmiş tıp gerçekleridir Terimler, anlaşılır olabilmek amacıyla Türkçeleştirilmiştir Ayrıca tıp dünyasındaki en son gelişmelere de bu kitapta yer verilmiştir Tıp bilgileri dışında felsefik, sosyolojik ve pratik konulara da değindiğim ve yazarken büyük keyif aldığım bu kitabı sizin de aynı keyifle okumanızı diliyorum
-Dr Gülseren Ünsün Engin-

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com