Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiziyorum, eyvah, genç, kızım, yaşında, zikzak

14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben 3 - Eyvah Zikzak Çiziyorum

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşağıdakilerden hangisi Kıvanç’la yaptığımız görüşmelerin sonuçlarından biri değildir?
A) Kıvanç, benim zannettiğim gibi, kontrol amacıyla değil rahat rahat konuşabilmek için aramıştı (Romantik şey!)
B) Beni sadece hafta sonları görmek ona yetmiyordu (Özlemiş belli!)
C) Yine de yeni insanlarla tanışmış olma ihtimalimden hiç hoşlanmamıştı (Kesin kıskandı Hayır, ona ne oluyor ki?)
D) Bana güveniyordu (Hah! İşte bu olması gerekip de olmayan şey!)
Doğru şık hangisi acaba? Belki de şimdiye kadar karşıma çıkan en zor sorulardan biri Kafamın nasıl karıştığını tahmin ediyorsundur Peki senin cevabın ne olurdu? Neyse, daha fazla zaman kaybetmeden kitabın içinde ipuçlarını arasak iyi olacak galiba!

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,54 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com