Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, edebiyatı, eğitim, fakülteleri, için

Eğitim Fakülteleri İçin Çocuk Edebiyatı

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu kitap,1996-1997 YÖK-Dünya Bankası Milli Eğitimi Geliştirme Projesi çalışmaları sonucunda, eğitim fakültelerinin ''Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği'' bölümlerinde tespit edilen ''Çocuk Edebiyatı'' dersinin müfredat programında yer alan; Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği için:
Çocuğun tanımı,
Çocuk edebiyatı ile ilgili kaynakların taranması ve tanımı,
Çocukların seviyelerine uygun kitap ve materyallerin seçimi ve değerlendirilmesi (Çocuk yayınları ve bu yayınlarda bulunması gereken temel unsurlar, yaş gruplarına göre çocuk yayınları, çocuklarda edebî ilginin geliştirilmesi ve edebî ihtiyacın karşılanması) ,
Çocuk edebiyatına ilişkin örnekler ve değerlendirmesi (Folklor, masal, mit ve efsaneler, gerçek hikâyeler, şiir ve biyografi incelemesi)
Türkçe Öğretmenliği Bölümü için:
Çocuğun tanımı,
Çocuğun beden, zihin ve dil gelişimi,
Çocuğun ilgi ve ihtiyaçları,
Çocuk yayınlarında bulunması gereken temel unsurlar,
Çocuklarda edebî ilginin geliştirilmesi ve edebî ihtiyacın karşılanması,
Çocukların seviyelerine uygun kitap ve materyallerin seçimi ve değerlendirilmesi,
Folklor, masal, mit ve efsaneler, gerçek hikâyeler, şiir ve biyografi incelemesi,
Türk çocuk edebiyatı,
Dünyada çocuk edebiyatı, konuları dikkate alınarak, yüksek öğretim kurumlarında okuyan öğretmen adaylarının ve çocuk eğitimiyle ilgili uzmanlık alanlarında yetişenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için hazırlanmıştır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
12,66 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com