Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
organik

Organik

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Organik

Organik

· “Fromartz ürünlerini çiftçi pazarlarında satan ve yerel dağıtım ağlarının gelişmesini sağlayan öncüleri; pestisit kullanımı, organik üretim yöntemleri ve organik sertifikasyonla ilgili anlaşmazlıkları mükemmel şekilde anlatıyor
Publishers Weekly

· “Fromartz tüketici davranışları ve gıda satışlarının sürekli değişmesine neden olan trendleri araştırarak ortaya iyi bir iş çıkarmış
San Fransisko Kroniği
· “Gıda savaşları… Fromartz bu akımın nasıl tehlike altında olduğunu gözler önüne seriyor
Los Angeles Times

· “Organik Gıda sektöründe Samuel Fromartz benzersiz bir Amerikan hikâyesini -organik devlerin küçük çiftliklerden doğuşunu- anlatıyor Fromartz organik gıda düşkünü olmasına karşın büyük ve küçük, organik ve konvansiyonel üreticilerin artılarını ve eksik yönlerini olağanüstü dengeli ve dürüst bir şekilde ortaya koyuyor
Marion Nestle, Food Politics yazarı

· “Fromartz mantıklı bir yaklaşım kullanmış… Sorularına nasıl yanıt bulabileceğini biliyor
January Dergisi

· “Sam Fromartz bu önemli kitapta yaptığı gibi önemli bir konuyu ilginç hale getirme konusunda yeteneğe sahip Bu yeni bir diyet kitabı değil Bu kitap ne yediğimiz ve iş dünyasının yediklerimizi nasıl şekillendirdiği konusundaki düşüncelerimizi değiştirecek

Ken Auletta

· “Fromartz bize organik tarımın hikâyesini bilgilendirici ve canlı bir tura çıkartarak anlatıyor
Acres, Amerika Birleşik Devletleri

· “Organik gıdanın geçmişi ve geleceğine değinen Samuel Fromartz bir endüstrinin tüm yönlerini gözler önüne seriyor Bize tüketici olarak ne kadar güçlü etkiye sahip olduğumuzu hatırlatıyor
Dan Barber, Blue Hill&Blue Hill’in sahibi

· Fromartz kitabında küçük ölçekli başlayan organik gıda hareketinin nasıl trilyon dolarlık bir endüstri haline geldiğini anlatıyor
Sunday Oregonian

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
14,61 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com