09-12-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğru Gıda Doğru Yaşam Doğru Mutfak
Doğru Gıda Doğru Yaşam Doğru Mutfak
Günümüz insanını en fazla tehdit eden hastalık ve rahatsızlıklara karşı doğru gıda ve doğru mutfak alışkanlığını kazandırarak korunma ollarını açıklamaya çalıştım Sağlığınıza doğru gıda alımı ve bilinçli beslenme alışkanlığı ile yapacağınız olumlu katkılar bu kitabımdaki yegane amacım ve beni motiviye eden faktör oldu Gıda teknolojileri, hijyeni ve beslenmesi onlarındaki son gelişmeleri birey sağlığı ile bağlantı kurarak sizlere ulaştırmaya çalıştım Üstelik unu yapmamın, gıda endüstrisinin yanlış bir yöne sürüklendiği devrede bu kitabın önemini artırdığına inanıyorum Zira gıda konusunda eğitim ve araştırma veren akademik çevrelerimiz, artık kendilerini sadece gıda mühendisliği, sadece beslenme ya da sadece gıda teknolojileri şeklinde sınıflandırarak kamplara ayırdı Artık istisnaları olmakla birlikte, bu meslek gruplarından olan akademik bireyler bir araya gelip gıdayı bütün olarak teknolojisi, mühendislik yanı ve besin değeri ile birlikte inceleyen ve araştıran çalışmalara girişmiyor Yeri gelmişken gıdanın teknolojisi ile, besin değeri ve mühendisliği ile tek bir amaca, insan sağlığına hizmet ettiğini, bu yüzden de adı geçen meslek gruplarının birbiri ile meslektaş ve akraba olduğunu daha doğrusu olması gereğini belirtmek istiyorum
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10 09 2012
26,90 TL
|
|
|