![]() |
Ölümcül İçgüdü (2009) |
![]() |
![]() |
#1 |
1die
|
![]() Ölümcül İçgüdü (2009)![]() L'instinct de mort (2008) Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Suç / Biyografi Gösterim Tarihi : 27 Mart 2009 Yönetmen : Jean-François Richet Senaryo : Abdel Raouf Dafri , Abdel Raouf Dafri , Jean-François Richet , Jacques Mesrine (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Robert Gantz Yapım : 2008, Fransa / Kanada / İtalya , 110 dk ![]() Oyuncular Vincent Cassel (Jacques Mesrine) , Cécile De France (Jeanne Schneider) , Gérard Depardieu (Guido) , Gilles Lellouche (Paul) , Roy Dupuis (Jean-Paul Mercier) , Elena Anaya (Sofia) Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmişti ![]() ![]() ![]() Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hala capcanlı… Onun hayatı sinema tarihinde ilk kez olarak tutkulu bir projeyle beyazperdeye getiriliyor ![]() Aynı anda hem bir gerilim filmi, hem de biyografi çalışması olan projenin çekimlerinde tarihi gerçeklere olabildiğince sadık kalındı ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ölümcül İçgüdü (2009) |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölümcül İçgüdü (2009)ben bulursam temel içgüdüyü izleyecem :D:D:D:DD:D: teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1die
|
![]() Cevap : Ölümcül İçgüdü (2009)ya onlıne fılm yasak anladıgım kadarıyla yasak olmasa reklam olmayan kendı yaptıgım yuzlerce fılmım var ama laf işitmek ıstemedıgımden dile getirmedım kolay iş yoksa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölümcül İçgüdü (2009)pardon yanlış yazmışım onu şimdi editliyorum |
![]() |
![]() |
|