ÇOCUĞUMA DİNİMİ SEVDİRİYORUM |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ÇOCUĞUMA DİNİMİ SEVDİRİYORUMÇOCUĞUMA DİNİMİ SEVDİRİYORUM Yeryüzünün hem en kolay hem de en zor şeyidir çocuklara bir şeyler öğretmek Kolaydır; çünkü çocuk öğrenmeye programlanmış olarak gelir dünyaya ![]() Zor hem de çok zordur bir şeyler öğretmek çocuğa; çünkü onlar bizim anlattıklarımıza göre değil bizden gördüklerine göre gerçekleştirirler öğrenme süreçlerini ![]() Bu nedenle yavrularımıza öğretmek istediklerimizi önce bizim yaşamamız sonra da onların hayatın doğal akışı içinde bunları gözlemesi gerekir Bu işi, zor yapanda budur aslında, yaşayarak örnek olmak![]() Çocuklar dünyaya geldikleri andan itibaren etraflarındaki canlı ve sanal bütün yetişkinlerden bir şeyler öğrenirler ve kim daha iyi öğretmense o bir adım öne geçer Bugün çocuklarımızın hayatındaki en güçlü öğreticinin yazılı ve görsel medya olduğu gerçeğini de asla göz ardı edemeyiz![]() "Çocuğuma Dinimi Sevdiriyorum? kitabı canımızdan çok sevdiğimiz yavrularımızın kalbine Allah sevgisini, Resul sevgisini ve İslam sevgisini yerleştirebilme gayesiyle kaleme alındı Yavrusunu Yüce Yaratan`ın sevgisi ile sarmalayıp, O`nun istediği güzel ahlaklı insan olarak yetiştirmeyi hedefleyen anne-babalara, zorlu yolculuklarında küçük bir ışık olması temennisiyle hazırlandı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 09 20124,47 TL |
|
|
|