Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
peygamberimi, seviyorum

Peygamberimi Seviyorum - 1

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Peygamberimi Seviyorum Çünkü, Onu neler sevmedi, kimler sevmedi ki Onu herşey sevdi, her varlık sevdi Bulutlar, sevdi onu güneşten koruyarak Ağaçlar sevdi onu, toprağı yarıp yerinden çıkarak Kurtlar sevdi onu, çobanlara rehber olarak Güvercinler sevdi onu, önünde yuva yaparak Örümcekler sevdi onu, huzurunda ağ örerek Develer sevdi onu, görünce önünde çökerek Geyikler sevdi onu,verdiği sözde durarak Dağlar sevdi onu, heyecanından titreyip sallanarak Toprak sevdi onu, ayağını vurunca bağrından su fışkırtarak Kuyular sevdi onu, Kupkuru iken sularla çağlayarak Aylar sevdi onu, bir işareti ile ikiye ayrılarak Güneşler sevdi onu, batmasını geciktirerek Melekler de sevdi onu, Savaşlarda yardım ederek Cinler sevdi onu,sesini duyunca hayran kalarak İnsanlar sevdi onu can atarak, canlarını vererek Bebekler sevdi onu, birdenbire dile gelerek Ama asıl onu Rabbi seviyordu, ona "Habibim" demişti en çok sevdiğini ifade ederek Peygamberimizi sevmek, imandır, ibarettir, Cennettir, huzurdur, mutluluktur

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
5,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com