Peygamberimi Seviyorum - 1 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peygamberimi Seviyorum - 1Peygamberimi Seviyorum - 1 Peygamberimi Seviyorum Çünkü, Onu neler sevmedi, kimler sevmedi ki![]() ![]() Onu herşey sevdi, her varlık sevdi Bulutlar, sevdi onu güneşten koruyarak![]() ![]() Ağaçlar sevdi onu, toprağı yarıp yerinden çıkarak![]() ![]() Kurtlar sevdi onu, çobanlara rehber olarak![]() ![]() Güvercinler sevdi onu, önünde yuva yaparak Örümcekler sevdi onu, huzurunda ağ örerek![]() ![]() Develer sevdi onu, görünce önünde çökerek![]() ![]() Geyikler sevdi onu,verdiği sözde durarak![]() ![]() Dağlar sevdi onu, heyecanından titreyip sallanarak![]() ![]() Toprak sevdi onu, ayağını vurunca bağrından su fışkırtarak![]() ![]() Kuyular sevdi onu, Kupkuru iken sularla çağlayarak![]() ![]() Aylar sevdi onu, bir işareti ile ikiye ayrılarak![]() ![]() Güneşler sevdi onu, batmasını geciktirerek![]() ![]() Melekler de sevdi onu, Savaşlarda yardım ederek![]() ![]() Cinler sevdi onu,sesini duyunca hayran kalarak![]() ![]() İnsanlar sevdi onu can atarak, canlarını vererek![]() Bebekler sevdi onu, birdenbire dile gelerek![]() ![]() Ama asıl onu Rabbi seviyordu, ona "Habibim" demişti en çok sevdiğini ifade ederek![]() ![]() Peygamberimizi sevmek, imandır, ibarettir, Cennettir, huzurdur, mutluluktur![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 09 20125,58 TL |
|
|
|