09-12-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peygamberimi Seviyorum - 1
Peygamberimi Seviyorum - 1
Peygamberimi Seviyorum Çünkü, Onu neler sevmedi, kimler sevmedi ki  Onu herşey sevdi, her varlık sevdi Bulutlar, sevdi onu güneşten koruyarak  Ağaçlar sevdi onu, toprağı yarıp yerinden çıkarak  Kurtlar sevdi onu, çobanlara rehber olarak  Güvercinler sevdi onu, önünde yuva yaparak Örümcekler sevdi onu, huzurunda ağ örerek  Develer sevdi onu, görünce önünde çökerek  Geyikler sevdi onu,verdiği sözde durarak  Dağlar sevdi onu, heyecanından titreyip sallanarak  Toprak sevdi onu, ayağını vurunca bağrından su fışkırtarak  Kuyular sevdi onu, Kupkuru iken sularla çağlayarak  Aylar sevdi onu, bir işareti ile ikiye ayrılarak  Güneşler sevdi onu, batmasını geciktirerek  Melekler de sevdi onu, Savaşlarda yardım ederek  Cinler sevdi onu,sesini duyunca hayran kalarak  İnsanlar sevdi onu can atarak, canlarını vererek Bebekler sevdi onu, birdenbire dile gelerek  Ama asıl onu Rabbi seviyordu, ona "Habibim" demişti en çok sevdiğini ifade ederek  Peygamberimizi sevmek, imandır, ibarettir, Cennettir, huzurdur, mutluluktur
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10 09 2012
5,58 TL
|
|
|