Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakım, hastalıklarında, infeksiyon

İnfeksiyon Hastalıklarında Bakım

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Çocukluk Çağında Sık Görülen İnfeksiyon Hastalıklarında Bakım” kitabı ebe, hemşire ve sağlık memuru yetiştiren okullarda ilgili derslere kaynak ders kitabı olması amacıyla hazırlanmıştır
Günümüzde sayısı 80 i bulan Hemşirelikte Lisans Programları, Avrupa Birliğine Eğitim Platformunda uyum sağlamak için bir zorunluluktur Bu programlarda eğitim gören öğrencilerimizin tümü üniversitelerimizce çeşitli nedenlerle zorunlu hazırlık sınıfı kapsamına alınamamakta, öğrenciler yabancı kaynakları okuyup anlamakta güçlüklerle karşılaşmaktadır Bu durum ise Türkçe kaynakların sayıca artırılması ve bilimsel bilginin Türkçe olarak paylaşımının önemini artırmaktadır
Bu eksiklikten yola çıkılarak özenle hazırlanan bu kitap, hemşirelik eğitimi ve uygulamalarının önemli bir gereksinimini karşılayacağına inanılarak hazırlanmıştır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,92 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com